Kolofon

Agro-Assist je aplikacija za vodenje dnevnika kmetijskih dejavnosti, ki jo je razvilo podjetje DuPont Pioneer za kmetovalce. Namen aplikacije je uporabnikom zagotoviti uporabna in informativna orodja med vsakdanjim delom.

Vsebina aplikacije:

Začetni zaslon

Na začetnem zaslonu so prikazani podatki o količini padavin, temperaturi tal in najnovejše novice (na primer opozorila o morebitnih škodljivcih). Podatke o količini padavin je mogoče prikazati na podlagi informacij iz najbližje agrometeorološke postaje ali na podlagi lastnih meritev uporabnika.

Nastavitve

Dodate lahko podrobne informacije o lokaciji in rastlinah.

Koledar

Podatke o določenih lokacijah in hibridnih rastlinah lahko dodate vsak dan. Spremljate lahko količino padavin, zalivanje, obdelavo polja, gnojenje, zaščito rastlin in škodljivce/povzročitelje bolezni; uporabniki lahko prenesejo fotografije ali pošljejo podatke, dodane v koledar, na svoj e-poštni naslov ali svojemu izbranemu agronomu.

Zbirka podatkov

Uporabniki lahko v meniju »Rezultati preskušanja« iščejo po letu in okrožju ter si ogledajo grafe, na katerih je prikazan letni pridelek izbranega hibrida v primerjavi s povprečjem drugih hibridov, ki so bili vključeni v preskušanje.

Katalog izdelkov vsebuje vse izdelke, ki jih distribuira podjetje Pioneer Hi-Bred Plc., in njihove kratke opise.

Več – Iskalnik agronomov

Uporabniki lahko z iskalnikom agronomov poiščejo dodeljenega agronoma na določeni lokaciji in mu prek aplikacije posredujejo podatke, dodane na koledar.

Lastnik aplikacije:

 

Pioneer Semena Holding GmbH

Parndorf PSH poslovno svetovanje

Podružnica Murska Sobota

Markišavska ulica 10,

9000 Murska Sobota Slovenia

Spletno mesto: http://slovenia.pioneer.com

Telefon: +386 2 521 36 20

Faks: +386 2 521 36 29

 

Ponudnik aplikacije:


 

PharmaPromo Ltd.

112 Erzsébet királyné Street, 1142 Budapest

20 Csemete Street, 4026 Debrecen

Web: www.pharmapromo.hu

e-mail: agro-assist@pharmapromo.hu